Budget Coach Eindhoven

Dit is voor de Nederlanders onder ons, en voor iedere expat die gewoon Nederlands begrijpt.
Dit is hoe ik begonnen ben in 2011. Budget coaching is een echt Nederlands woord en dus was mijn eerste website budgetcoacheindhoven.nl.

Met budgetcoacheindhoven.nl doe ik feitelijk hetzelfde, het is financiële coaching, maar dan in het Nederlands. Met financialcoacheindhoven.nl richt ik me op expats en de specifieke vragen en uitdagingen die in deze groep leven.

Met budgetcoacheindhoven.nl richt ik me op ondernemers, zzp-ers en werknemers die met mijn hulp de financiële veerkracht in hun leven willen terug brengen. Mijn cliënten hebben in de gaten dat de weg die ze nu zijn ingeslagen hun verdere leven niet gaat ondersteunen en ze feitelijk verder wegbrengt van de doelen en wensen die ze zich in het leven hebben gesteld.

Met mijn methode breng ik helderheid en bewustwording terug in het leven van vele gezinnen. Meestal is dat bij cliënten in de omgeving van Eindhoven, maar mijn werkgebied strekt zich ook makkelijk uit van Neerpelt tot Veghel!

Wil je meer weten over datgene wat ik doe voor Nederlandstalige cliënten? Kijk dan zeker even op mijn website budgetcoacheindhoven.nl

budgetcoacheindhoven.nl