Life Planning Eindhoven

Wat maakt voor jou een vervuld leven?

Je bent ondernemer, zzp-er of werknemer. Dat is bijna synoniem voor een leven waarin je weinig aan jezelf toekomt. Je kent het begrip “druk” maar al te goed. En in die spaarzame momenten dat je even kunt stilstaan bij wat je graag zou willen, voor jezelf of voor je bedrijf, weet je dat er iets is dat anders moet. Maar het hóe is onduidelijk. En je hebt niet echt de puf om daar lang bij stil te staan.

Herken je dit? Dat het allemaal wel wat gestroomlijnder mag?
Hoe fijn zou het zijn wanneer jij en je levenspartner een helder beeld zouden hebben bij jullie doelen in het leven. Wat maakt voor jou een echt vervuld leven? En voor je partner? Wat wil jij in je leven ervaren?

Vervuld Leven met Life Planning Eindhoven

Wanneer leef je je leven zo intens dat je wensen en je verlangens over dit leven werkelijkheid worden? Life Planning gaat over passie, over verlangen en over datgene gaan doen wat je hart vol raakt. Maar dan wel op een realistische manier.

Uit Life Planning volgt bijna altijd financiële coaching. Niet alle wensen en levensdoelen hebben met geld te maken, maar vaak is dat wel zo.

Met humor, inspiratie en een realistische blik op je personal finance maak ik samen met jou de richting van de beweging helder. Als het nodig en wenselijk is kijken we ook naar je zakelijke financiën. En zo wordt inzichtelijk waar geld echt jouw doelen gaat volgen. En wanneer geld je doelen volgt kun je je dromen realiseren.

Life Planning en Financial Life Planning zijn min of meer hetzelfde. Life Planning kijkt naar alles wat voor jou een vervuld leven maakt. Het financiële stuk dat daar uit volgt wordt zorgvuldig vormgegeven in het actie-gedeelte van je plan.

Liefe Planning Eindhoven door Annemieke van Leest-Ehlers